Festivali i dhjetë i folklorit të përpunuar “Burimet e Sharrit” 2011

Festivali i dhjetë i folklorit të përpunuar “Burimet e Sharrit” 2011

-Këshilli për Organizim të Paradës së Kostumeve popullore-FTESË: SHKA'' JAHI HASANI''-CEGRAN
( kryetar z.Zani Memedi)


Gjatë gjysmës së dytë të muajit shtator,pikërish nga data 22 – 23.09.2011, Shoqata kulturore “Burimet e Sharrit” nga Tetova, do ta organizojë dhe do ta mbajë Festivalin e dhjetë të këngëve dhe valleve folklorike të përpunuara.
Në kët festival, një natë do t’i kushtohet edhe Kostumeve popullore të cilat ruajnë etnografinë tonë pupullore shqiptare nga lashtësia e deri më sot.
Fftoheni që të merni pjesë në ket festival me dy përfaqësues tuaj (një mashkull dhe një femër) me një përgjegjës të cilët do ta prezantojnë veshjen tuaj më të bukur (të dhëndërisë, nusërisë, vajzërisë, djalërisë apo pleqërisë) në Paradën e kostumeve popullore e cila do të mbahet në Pallatin e kulturës në Tetovë ME DATë 22.09.2011.
Organizatori për ju siguron, darkën (për gjithsejt tre anëtarë).
Harxhimet e rrugës i bartni vetë.
Pasi të mbarojë darka dhe mbrëmja gazmore, Ju jeni të lirë.
Paraqitja në këtë Paradë të Kostumeve popullore mund të bëhet në adresë:

Shoqata kulturore “Burimet e Sharrit” Tetovë. Rruga “154” Nr. 11
Ose në E-posta: zilfi.aliu@pofix.com
Ose nëpërmjet telefonave: 070-263-045, 070-601-376, 044-336-680.
Për pjesëmarrësit do të ket DIPLOMA me shkrim, nga ana e organizatorit.Me respekt!

Nga këshilli organizativ
Kryetari,

Zilfi ALIU
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...